PMScan

Project management scan

visual

PRINCE2 Foundation (editie 2009)

Dit onderdeel van PMScan dient ter ondersteuning van de training PRINCE2 Foundation (editie 2009!) die u via Triple Plus of één van haar businesspartners heeft gevolgd. In het menu aan de rechterzijde ziet u dat de training in twee blokken is opgedeeld. Indien u de tweedaagse variant van de training heeft gevolgd lopen de blokken synchroon met de onderwerpen die er tijdens de trainingsdagen aan bod zijn geweest. De verschillende onderdelen: principes, thema's en processen kunt u separaat oefenen.

Als laatste is tevens een proefexamen opgenomen. U dient dit proefexamen binnen één uur te maken om een representatieve indruk te krijgen van uw kennis. U kunt dit proefexamen meerdere keren maken. Telkens wordt een nieuwe set van vragen gegenereerd.

Momenteel zijn wij achter de schermen hard bezig om ook per onderwerp de belangrijkste punten voor u inzichtelijk te maken via een soort kernuittreksel. Tot die tijd kunt u het behandelde cursusmateriaal en het hierbij behorende boek als basis gebruiken voor uw studie.

Wij wensen u veel succes met de voorbereiding op het examen!

Registratie-instructie cursisten

PRINCE2® is a Registered Trade Mark of AXELOS. The Swirl logo™ is a Trade Mark of AXELOS.

Copyright © 2014 Triple Plus B.V. | Privacy | IPR | Registreren | Login